Unknown: mysqli::real_escape_string(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/flowerce/public_html/system/library/db/mysqli.php on line 46Unknown: mysqli::real_escape_string(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/flowerce/public_html/system/library/db/mysqli.php on line 46Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/flowerce/public_html/system/framework.php:42) in /home/flowerce/public_html/catalog/controller/startup/session.php on line 25Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/flowerce/public_html/catalog/controller/startup/startup.php on line 103Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/flowerce/public_html/system/framework.php:42) in /home/flowerce/public_html/catalog/controller/startup/startup.php on line 107Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/flowerce/public_html/system/framework.php:42) in /home/flowerce/public_html/catalog/controller/startup/startup.php on line 167 مشخصات یک فلاور گرید a چیست

مشخصات یک فلاور گرید a چیست


 مشخصات یک فلاور مرغوب 

هد_سر یا شاخ_head or kok:فلاور هورن یعنی ماهی گل به سر.بنابراین اولین چیزی که یک فلاور هورن باید دارا باشد هد و یا برامدگی روی سر البته متناسب با جثه است.
نکته:در بین نژاد های گسترده ی فلاور هورن نژاد هایی وجود دارد که ذاتا" صاحب برامدگی روی سر نیستند.به این منظور که فقدان برامدگی روی سر جزئی از نژاد محسوب میشود.پس نمیتوان گفت که چون هد ندارند نژاد دار نیستند.
مثلا":این یکی از معروف ترین و گرانترین نژاد های فلاور هورن است.
snake skin flower horn

سوال:ماهی فلاور از چه زمانی شروع به هد زدن میکند؟این ماهی بسته به نژادی که دارد بین 3 تا 7 هفته بعد از تولد(و ترجیحا" شنای مستقل)شروع به هد زدن میکند و برامدگی روی سر ان مشخص میشود.
سوال:ایا ممکن است هد ماهی فلاور در پاره ای زمان رشد نکند یا دیر تر از بدن رشد کند؟بله.احتمال رخ دادن چنین حالتی کاملا" طبیعی است.تجربه نشان داده است که ممکن است بدن ماهی رشد کند و هد ان متوقف بماند.بعد از اینکه رشد بدن به حدی رسید هد شروع به درشت شدن میکند.البته این حالت نهایتا" باید یک ماه به طول بینجامد.اگر به این میزان افرزوده شد باید به شرایط اب و ماهی دقیق تر شویم و اشکال انرا در شرایط اب و ماهی جویا شویم.
رنگ_colour:رنگ فلاور هورن از اهمیت زیادی برخوردار است.ضمن اینکه یک مسئله ی شخصی و به سلیقه باز میگردد.رنگ ماهی فلاور هورن بسته به نژادش ممکن است زرد_نارنجی_قرمز_سبز_ابی یا نقره ای باشد.همچنین رنگ ماهی (باز هم بسته به نژادش)حداقل باید تا اواسط بدن ادامه داشته باشد.نکته ی مهم اینجاست که رنگ ماهی باید فاقد هرگونه تیرگی باشد.و همچنین باید زیبا و درخشنده باشد.
خال های سیاه_black spots:وجود این خال های هم به نژاد فلاور باز میگردد.به این منظور که بعضی از نژاد ها فاقد این خال ها میباشند.این خال ها هر چه پر رنگ تر و به صورت پیوسته باشند به ماهی جلوه ی زیباتری میدهند.همچنین این خال ها باید به صورت طولی در وسط بدن ماهی واقع شده باشند.
نکته(line 2)در بین بعضی از فلاور ها خطوط یا خال های سیاه به دو رشته تقسیم شده است.در تصویر زیر میتوانید یک نمونه از انرا ببینید.این خصوصیت به زیبایی فلاور افزوده است.
خالها_pearls:وجود این خال ها هم ممکن است در بعضی از نژاد ها مشاهده نشود.منظور از این خال ها (یعنی پرلز)خال های نقره ابی است که خال های مشکی رنگ را احاطه کرده است و ممکن است روی بدن و خط جانبی ان نیز به چشم بخورد.
چشم_eye:چشمان فلاور بسته به نژاد ممکن است سفید یا نارنجی یا زرد یا قرمز باشد.
استیل بدنی:استیل بدنی خوب از مشخصات یک فلاور خوب است.بدن فلاور هرچه کوتاه تر باشد زیبا تر است.همچنین بدن فلاور باید به شکل v یا گلدانی باشد.عضلانی بودن بدن هم به زیبا تر شدن ان کمک میکند.
پوزه:پوزه ی فلاور هرچه کوتاه تر باشد زیبا تر است.پوزه ی بلند هد ماهی را کوچک تر از انچه که هست نشان میدهد.
دم و باله ها:دم و باله های فلاور مرغوب دارای نقوش زیباست.دم و باله های کشیده به زیبایی فلاور می افزاید.همچنین دم بسته به نژاد باید هاله ای از رنگ پس زمینه ی فلاور را داشته باشد.همچنین باله و دم هنگام حرکت باید باز باشند.
لپ(چربی روی ابشش):چربی روی ابشش موجب گرد شدن صورت فلاور میشود و به زیبایی ان می افزاید.
این هم تصویر فلاوری که همه ی فاکتور ها را در حد مطلوب داراست:

فلاور رو با چه ماهی هایی میشود نگه داری کرد؟
ماهی فلاور هورن یکی از خشن ترین ماهیان گرم ابی به حساب میاد.این ماهی ذاتا" قلمرو طلب هست.بنابراین نمیشه همراه با فلاور یک ترکیب شلوغ رو نگه داری کرد.
در کنار ماهی فلاور میتوان از لوچ ها(دلقک)کت فیش ها(دورادید ها)یا بارب ها( تینوفیل ها)استفاده کرد.البته در مجموع باید استثناهایی رو هم قائل بشیم.مثلا" خود بنده در کنار فلاور سالم و سرحال از پرتفیش یا سیکلید های افریقایی استفاده کردم.ولی برای بعضی از فلاور ها به هیچ عنوان از هیچ گونه ماهی نمیشه استفاده کرد.
ماهی هایی که برای نگه داری در کنار فلاور ذکر شد صرفا" به خاطر تمیز کردن محیط باید به کار برن.بنابراین با سایز گرفتن فلاور میشه انواع سیکلید های کوچکتر از فلاور رو کنار اون نگه داری کرد.منتها این کار استاندارد نیست.استاندار فلاور اینه که کاملا به صورت تنها نگه داری بشه.حتی نگه داری دو عدد فلاور که با شیشه از هم جدا شده اند توصیه نمیشه و خارج از استاندارده.
_جفت زنی فلاور چگونه است؟
ابتدا به تعیین جنسیت میپردازیم:این عکسی است در جهت تفهیم این قضیه.

برامدگی روی سر ماهی نر عموما" درشت تر از ماده هاست.ولی ماده هایی وجود دارند که هد انها دو برابر ماهی نر است!!بر روی کمر ماهی ماده(یعنی محلی که باله به کمر متصل شده است)عموما" یک خال سیاه رنگ مشاهده میشود.لازم به ذکر هست که میتوان ماهی نری را یافت که چنین حالتی داشته باشد.یا اینکه ماهی ماده فاقد ان خال سیاه رنگ باشد.ماهی نر عموما" خشن تر است.
از این بحث برمی اید که بهترین راه شناسایی جنسیت فلاور هورن مشاهده ی دقیق لوله ی تناسلی واقع در مخرج ماهی میباشد.که برای نر نوک تیز و زوکی شکل دارد ولی برای ماده نوک گرد و قطور تری دارد.

جفت زنی فلاور کار بسیار سخت و طاقت فرسایی است که ممکن است گاهی یک امر غیر ممکن تلقی شود.
همونطور که میدونید ماهی فلاور ماهی خشن و قلمروطلبی است.این رفتار باعث شده که در ابتدای کار به هیچ عنوان هیچ ماهی را (حتی از همنوع و همجنس)خود را قبول نکند.
در ابتدا باید توسط شیشه ای که بین یک مولد قرار میگیرد انها را به هم شناساند.این مرحله ممکن است خیلی سریع یا خیلی طولانی اتفاق بیافتد.میتوان بعد از گذشت سه روز مولد را کنار هم قرار داد.اگر مولد با همدیگر به خشونت پرداختند باید انها رو دوباره به حالت اول بازگرداند.این دفعه بعد از گذشت یک هفته دوباره امتحان کنید.در صورتی که یک یا دو بار این کار انجام شود و البته نتیجه ای هم حاصل نشود باید جای یکی از مولدین رو عوض کنیم.حدالامکان مولدی رو که بیشتر به رفتار های خشونت امیز علاقه داره رو عوض کنید.حال دوباره باید همه ی کار های قبلی از سر گرفته بشه.
رفتار هایی که نشان دهنده جفت خوردن مولد است:در ابتدا ماهی ها رنگشان درخشان تر میشود(مخصوصا نر)بعد از ان ممکن است مولد لب هایشان را در هم قفل کنند.توجه داشته باشید که این مرحله حداکثر باید به میزان 5 دقیقه تا 12 دقیقه به طول بیانجامد(حتی بعضی موافق به همین مقدار نیستند.ولی بعضی معتقدند که بیش از این هم مشکلی ندارد و نشانه ی جفت خوردن مولد است.که این غلط است.).بیشتر از این مقدار موجب خشم طرفین شده و ممکن است جلوی شما خشم خود را نشان ندهند.بعد از ان ماهی نر و ماده دور یکدیگر میچرخند و جا باز میکنند.گاهی هم صورت خود را تکان میدهند.انگاه هردو شروع به جمع کردن شن و ... میکنند.(مخصوصا" ماده)(برای انتخاب محل تخم گذاری)بعد از ان ماهی نر هر جا برود ماهی ماده نیز انجا حضور پیدا میکند.
رفتار هایی که نشان دهنده ی جفت نخوردن مولد است:در ابتدا ماهی ماده ممکن است به شدت از ماهی نر بترسد.در این صورت خیلی زود انها را از یکدیگر جدا کنید.این ترس خشم ماهی نر را بیشتر کرده و موجب خشم انها میشود.ممکن است ماهی ها ضربات سنگین به طرف چشم و صورت یکدیگر وارد نمایند.همچنین قفل کردن لب ها در هم به مدت طولانی نشان جفت خوردن نیست.

تکثیر فلاور هورن به چه صورت است؟
تکثیر این ماهی هم کار ساده ای نیست.مرحله اول که اشنا کردن ماهی های مولد نام دارد کار سختی هست که حتی ممکنه قابل اجرا نباشه.
برای جفت کردن ماهی فلاور هورن باید یک نر و یک ماده رو در یک تانک نگه داری کنیم.البته بین این دو باید جسم شفافی مثل شیشه باشه تا اون ها همدیگه رو ببینن.دلیل گذاشتن شیشه اینه که در ابتدا ماهی فلاور به هیچ موجودی رحم نمیکنه.پس با گذاشتن شیشه به مرور تمایل طرفین برای جفت گیری بالا میره.البته طی این مدت باید دمای تانک رو حدود یکی دو درجه بالا ببریم و ماهی ها رو به خوبی تغذیه کنیم تا زود تر به نتیجه برسیم.
لازم به ذکر هست که هد و رنگ طرفین هنگام جفت خوردن و تکثیر به حد زیادی افت میکند.
اشتباه بعضی از دوستان اینه که به محض اینکه ماهی ماده تخم ها رو میگزاره نر و ماده رو جدا میکنن.تصور اونا به این شکل هست که ماهی نر تخم ها رو میخوره.!!ولی این چنین نیست.ماهی نر بعد از تخم گذاری ماهی ماده با دقت بیشتر روی تخم ها اسپرم میریزد و تخم های فاسد و خراب رو همون لحظه جدا میکند.پس با زود جدا کردن مولد از تخم ها فقط باعث این شدیم که نیمی از اونا بارور نشن.بعد از اتمام عملیات اب رنگ شیری پیدا میکند و مولدین دچار بی حسی میشوند.بهتره اون ها رو دوباره به تانک اصلی انتقال بدیم و برای نوبت بعدی اماده کنیم.(بین 7 تا 14 روز دیگه)
تخم ها بعد از 3 روز تبدیل به لارو میشوند و تا 4 روز از کیسه زرده ی خود استفاده میکنن.در مجموع بعد از یک هفته از شروع زمان تخم ریزی میتوان نوزادان رو با استفاده از غذا های زنده تغذیه کنید.
سایز تانک تکثیر هم نباید زیر 200 لیتر باشد .در غیر این صورت با مشکلات بسیاری از قبیل درگیری نوزادان و نظافت مواجه میشویم.
سوال:ایا لازم است برای تکثیر شن در داخل تانک باشد؟خیر لازم نیست.برای تکثیر بهتر است در تانک شن نباشد.
سوال:برای بالا تر بردن تمایل چه کاری
سوال:برای بالا تر بردن تمایل چه کاری پیشنهاد میشود؟برای بالا تر رفتن تمایل جفت گیری و تکثیر باید دما رو در حدود 29 تا 31 تنظیم کنیم و مولد رو به خوبی تغذیه کنیم.همچنین یک ظرف سفالی میتواند به خوبی مولد رو با نحوه ی کار اشنا کنه.در هنگام جفت گیری و تکثیر از هر گونه حرکتی که موجب استرس و خشم مولد میشود جلوگیری کنید.
فلاور رو با چه ماهی هایی میتوان جفت زد؟ماهی فلاور رو با انواع سیکلید های امریکایی میتوان جفت زد.مثلا" میداس یا رد دویل.پاروت فیش و یا پوزه میمونی یا ترامیک و گلد تری ماکو و حتی تگزاس.
اما لازم به ذکر است که بهترین گزینه برای جفت زنی و دستیابی به نژاد بهتر همون فلاور هست.در صورت جفت زنی با سیکلید های دیگر حتی ممکنه بچه ها به هیچ وجه شبیه به خود مولد نشوند.

_نحوه ی شناسایی فلاور سالم چگونه است؟
فلاور سالام در هر سن و سایز باید بسیار پرتحرک و شاداب باشد.تحرک فلاور یکی از نکات مهم هنگام خرید این ماهی است.به هیچ عنوان فلاور کم تحرک را خریداری نکنید.همچنین هنگام خرید این ماهی توجه کنید که انرا در فظای کم جا نداده باشند تا ماهی نتواند حرکت کند.عدم تحرک در ماهی فلاور موجب انواع بیماری ها در ان میشود.پوست بدن فلاور باید درخشان و براق باشد.هیچ گونه لک یا تیرگی نباید در ان مشاهده شود.همچنین پولک ها و فلس ها همگی سالم و در جای خود قرار گرفته باشند.هیچ یک از فلس ها نباید کنده شده باشد.همچنین بر روی بدن فلاور نباید هیچ گونه فرورفتگی وجود داشته باشد.دم و باله ها همگی باز و سالم باشند.دقت کنید که باله و دم کج نباشد.هنگامی که شما دست خود را مقابل تانک بالا میبرید ماهی باید برای غذا خوردن به سمت بالا بیاید.چشم ها باید براق و بدون هاله ی سفید به نظر برسد.هیچ گونه سوراخ در زیر چشم ها و روی ابشش نباید وجود داشته باشد.
_چگونه یک فلاور خوب خریداری کنیم؟
در ابتدا به همه ی مواردی که در بالا ذکر شد توجه و همه ی ان ها رو روی ماهی چک کنید.
مسئله ی بعدی قیمت است.به هیچ وجه فلاوری ارزان ارزان خریداری نکنید.ماهی فلاور در بازار بسته به نژاد و سایز دارای قیمت مشخصی است.بدانید ماهی که زیر قیمت اصلی به فروش گذاشته شده است حتما مشکلی دارد که از چشم شما پنهان است.همچنین ماهی که قیمت گزافی(در حد غیر معقول) دارد نمیتواند خریداری شود.
هنگامی که ماهی توسط تور گرفته میشود باله های ماهی نباید به تور گیر کند.همچنین ضربه ای نباید به بدن ماهی وارد شود.بعد از خرید به سرعت ماهی را به تانک جدید انتقال دهید
_شرایطی که بعد از خرید فلاور باید رعایت کرد چیست؟
قبل از خرید و جابجایی فلاور به مدت یک روز به هیچ عنوان به ماهی غذا ندهید.استرس هنگام جابجایی موجب دفع نشدن غذا و نهایتا" بیماری در ماهی میشود.قبل از انتقال ماهی به تانک جدید ماهی را اب به اب کنید.دقت کنید که دمای اب تانک جدید مشابه تانک قبلی باشد.بهترین دما هم برای ماهی فلاور بین 28 تا 30 درجه در نظر گرفته میشود.بعد از انتقال ماهی به تانک جدید به مدت یک روز به ماهی غذا ندهید.بهتر است شرایط تانک قبلی در تانک جدید حاکم شود تا ماهی به فظای جدید به زودی عادت کند و دچار استرس نشود.دقت کنید که نور تانک این ماهی نباید بسیار زیاد باشد.به عنوان مثال لامپ کم مصرف 13 وات برای تانک افاقه میکند.هنگام شب محیط فلاور نباید تاریک مطلق باشد.
بعد از یک روز میتوانید ماهی خود را با انواع غذا های گرانول تغذیه کنید.
_تغذیه ی فلاور به چه صورت باید باشد؟
و حال به مهم ترین مسئله ی این ماهی اشاره میکنیم.
غذای خشک بهتر است یا خیس یا ...؟یکی از مباحث مهم در نگه داری ماهی فلاور غذا دهی به ان است.جدل فلاور دوستان بر سر غذا دهی با غذای خشک و غذای خیس(تر) و ماهی خوراک هنوز ادامه دارد و به نتیجه ی قطعی نرسیده است.
در غذا دهی به ماهی فلاور مهمترین عامل عادت ماهی است.به این منظور که ماهی فلاور تغییرات غذایی را به یک دفعه قبول نمیکند.سیستم گوارشی این ماهی طوریست که در بعضی از غذا های خیس ضعف نشان داده و به سرعت ماهی را مریض میکند.ماهی که یک مدت فقط غذای خشک تناول کرده است اگر به یکباره غذای خیس مانند دل و میگو و ... به ان داده شود احتمال بروز بیماری در ان زیاد میشود.
بنده قصد ندارم بگویم که غذای خیس ممنوع! اتفاقا خودم برای فلاور ها از غذای خیس استفاده میکنم.ولی توجه داشته باشید که هنگامی که غذای خیس به ماهی میخورانید .شرایط اب و ماهی باید در بالاترین و بهترین سطح باشد.به یاد داشته باشید که حداقل یک روز درمیان تعویض اب 30 درصد را داشته باشید.حتی یک تکه ی کوچک از غذای خیس نباید ته اب برود و انجا بماند.سیسستم فیلتراسون مناسب برای تانک به کار ببندید.
سوال:ایا برای تمامی فلاور ها میتوان از غذای خیس استفاده کرد و مشکلی هم نداشت؟خیر.این امر(یعنی خورانیدن غذای خیس به ماهی بدون مشکل)امکان پذیر نیست.شاهد بوده ایم که فلاور هایی وجود داشته اند که بیش از 50 درصد جیره ی غذایی انها از غذای خیس تامین میشده در ضمن اینکه هیچمیشکلی هم نداشتند.ولی ماهی هایی هم بوده اند که با تناول غذای خیس فقط برای یک بار به بیماری مبتلا شده اند و در انتها مردند...(که همین مورد چند بار برای خود بنده پیش امده است.)
توضیح انواع غذا ها:
غذای گرانول:بهترین غذای موجود برای فلاور که توسط تعداد زیادی از شرکت های بزرگ و معروف ساخته شده است.هنگام خرید فقط باید توجه داشته باشید که غذای تقلبی را خریداری نکنید.هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضا هم توجه کنید.چون غذای تاریخ گذشته هیچ تاثیری روی ماهی نخواهد گذاشت.میتوانید برای تقویت هد و رنگ ماهی چند نوع از این غذا ها را تهیه کنید.
نکته:شرایط ایجاب میکند به خاطر اینکه مخاطبان ماهی فلاور زیادند برخی افراد سود جو علاوه بر فروش ماهی تکثیری داخل به عنوان نژاد دار خارجی . دستی هم به ساخت غذای تقلبی بزنند و داخل پک های خارجی را با کوپنز و امثالهم پر کنند.چه بسا سود این عمل بیش از فروش ماهی بی نژاد باشد.
غذای خیس(من جمله دل گوساله.ماهی کیلکا.میگو و...):که در صورت استفاده از انها باید شرایطی را که در بالا ذکر شد مورد توجه قرار گیرد.استفاده از این غذا به کسی پیشنهاد نمیشود.ضمن اینکه گاهی برای تنوع غذایی بد نیست.
نکته:از غذای سالم و تازه برای تغذیه ی ماهی خود استفاده کنید.
طرز تهیه ی غذای تازه و خیس:دل یا میگو(ترجیحا" میگو) به میزان 300 گرم_اسفناج نیم پز به میزان 150 گرم_کاهو دو برگ کوچک_سیر سه حبه _فلفل دلمه ای 30 گرم_هویج یک عدد متوسط_پودر ژلاتین 20 گرم.
همه را باید چرخ کرد و خوب به هم زد.بعد ان را در کیسه میریزیم و به صورت یک ورقه ی نازک در می اوریم و فریز میکنیم.
میتوان هفته ای یک یا دو بار از این فرمول غذایی برای فلاور استفاده کرد.
تاکید میکنم به عادات ماهی توجه کرده و شرایط ماهی و اب را به سطح مطلوبی برسانید.
خوراک زنده:ماهی معمولا به خوردن این غذا علاقه ی زیادی نشان میدهد.البته بنده با این نوع غذا دهی موافق نیستم.استفاده ی بیش از حد و مکرر از ماهی خوراک زنده باعث میشود غضروف ماهی های خوراک(هرچند کوچک)در مقعد ماهی جمع گردد که این یک نقطه ی ضعف هست.ولی بعضی از فلاور دوستان تاکید شدیدی بر این نوع غذا دارند.
نحوه ی غذا دهی:اگر تصمیم دارید برای ماهی خود از غذای خیس استفاده کنید انرا یک وعده در صبح به ماهی بدهید.
گرانول:بهتر است مقدار غذای مشخصی را برای ماهی در نظر گرفته(در یک روز)و انرا به 4 تا 6 قسمت تقسیم کنید و به ماهی بخورانید.همیشه هنگامی از غذا دهی به ماهی دست بکشید که ماهی باز هم تمایل غذا خوردن را دارد.در طول هفته یک روز به هیچ عنوان به ماهی غذا ندهید.

_فلاور به چه بیماری هایی حساس تر است؟
ماهی فلاور به انگل ایک یا سفیدک و اودنیوم یا مخملک که بر اثر کاهش دما و ورود انگل به تانک است حساس میباشد.
همچنین به انگل هگزامیتا که بر اثر تناول غذاهایی که در دستگاه گوارش این ماهی هضم نمیشوند حساس است.
مراحل بعدی بیماری هگزامیتا که به علت ورود انگل و فقط کیفیت اب و غذا اتفاق میافتد سوراخ در سر است.
از دیگر بیماری ها میتوان به استسقا اشاره کرد
گاهی هم به علت تناول مقدار زیاد غذا و فقر کیفیت اب به ورم شکمی مبتلا میشود